Az őszinte szerelem nem ismer határokat

Nem érdekes ki vagy, mi vagy, hány éves vagy! Bármikor berobbanhat az életedbe az igazi szerelem, egy gyönyörű, fiatal nő képében, aki csakis téged akar! nem hiszed? Nézd meg a képeket!

Itt van például Rupert Murdoch ausztrál-amerikai médiamágnás, aki 2016-ben, 83 éves korában vette el legutóbbi feleségét, az akkor 60 éves Jerry Hallt, aki korábban Mick Jagger felesége volt.

 

Celine Dion jelenlegi férjével, René Angélil-vel először 12 éves korában találkozott, amikor a férfi 38 éves volt. René volt Celine menedzsere, és szerelmi kapcsolatukat 1991-ig titokban tartották.
Egy ritka pár: Hugh Jackman és Deborra Lee-Furness. Jackman 13 évvel fiatalabb, mint a felesége, akit 1995-ben vett el.
Bruce Willis és felesége, Emma Heming között 23 év van. Egy edzőteremben találtak egymásra, és a színész 2009-ben vette el a modellt.
Jay-Z és Beyoncé között 12 év körkülönbség van. Amikor összejöttek, beyoncé még csak 20 éves volt. 7 évig jártak együtt, mielőtt összeházasodtak volna.
Harrison Ford és Calista Flockhart között 22 év van. Először 2002-ben találkoztak, és mivel Ford lassan érő típus, ezért egészen 2009-ig kellett Calistának várnia a kérdésre, amire megválaszolhatta a boldogító igent.
Guy Ritchie és Jacqui Ainsley között 12 év van. 2015-ben házasodtak össze, azóta tart a boldogság.
Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones: 25 év. 1999-ben aranyásónak tartották a színésznőt, amikor a pár bejelentette a házasságát. 2013-ban volt is némi elhidegülés, de azóta ismét mindenki boldog.
Nicolas Cage és Alice Kim akkor találkoztak először, amikor Kim még kiskorú volt, de ez nem akadályozta meg a randikat. 20 év van közöttük.
Al Pacino és Lucila Sola a legnagyobb korkülönbségű szerelmesek: 40 év van közöttük. Látod, te is felszedhetsz egy modellt, még ha negyven évvel fiatalabb is nálad. Persze ehhez nem árt, ha te vagy Al Pacino…

 

Leonardo DiCaprio és Camila Morrone között 22 év vab. Ami az érdekes, hogy a lány Lucila Sola lánya, így DiCaprio egy lánykérésen Al Pacinoval is szembe kerülhet…
Alec Baldwin és Hilaria Baldwin 26 éves korkülönbségén az asszonyka dolgozhat. Ugyanis Hilaria Manhattan-ben jógaoktató. Bizonyára a férjével kapcsolatban is van pár ötlete, hogyan tarthatja kondiban.
Tom Cruise és Katie Holmes között nem a 16 éves korkülönbség vetett véget a házasságnak. A pletykák szerint inkább Tom szcientológiai nézetei, amiket Katie nem talált összeegyeztethetőnek a közös életükkel
Charlene hercegnő és Albert monacói herceg 2000-ben találkoztak egymással, és 2011-ben házasodtak össze. Szemmel láthatóan összeillő pár.
Hayden Panettiere és Wladimir Klitschko az igazi példa arra, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és nem akadály a 13 éves korkülönbség. Igaz, 2018-ban el is váltak.
Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy igazán összeillő páros. Olivier a volt francia elnök, Nicholas Sarkozy testvére, míg Mary-Kate az Olsen ikrek egyike. 2015-ben házasodtak össze, jelenleg egy 6,5 millió dollár értékűre becsült New York-i házban élnek.
Camila Alves és Matthew McConaughey 2006-ban találkoztak. Camila eleinte nem volt oda a filmsztárért, úgyhogy egészen 2012-ig kellett győzködni az esküvőre.

 

Végül következzen Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley. 2010-ben házasodtak össze, és a 20 éves korkülönbség dacára 2017-ben fiuk született. A korábbi Victoria Secret modell később olyan filmekben szerepelt, mint a Mad Max és a Transformers.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s