Könnyítsd meg az életedet!

Az Élet nem habostorta, miként azt A tanú című filmben hallhattuk. Azonban hacsak nem vagy olyan mértékben az eleve elrendeltetés híve, hogy meg sem próbálod alakítani a dolgaidat, nyilván Te sem szereted nehezíteni azt, amit könnyíteni is lehet 🙂

Ezen az oldalon olyan tanácsokkal élünk, amivel sok területen megkönnyítheted a dolgodat. Idővel egyre több információt találsz itt pénzügyekkel, életvezetéssel, jogi témákkal, biztosításokkal és egyebekkel kapcsolatban, amiket ha megfogadsz, akkor valóban egyszerűbben intézheted az ügyeidet.

Ha bármelyik cikkünk megragadta a figyelmedet, akkor ne habozz, lépj velünk kapcsolatba!

Csapjunk is a lecsóba! A képekre kattintva jutsz el az adott cikket, információt tartalmazó oldalunkra!


 

Egy jó házvezetőnő aranyat ér
Egy jó házvezetőnő aranyat ér

Nincs időtök semmire? Egy jó házvezetőnő a megoldás!

Leterheltek, frusztráltak vagytok, mert három gyerek rohangál a lakásban, Neked egész napodat elveszi, hogy az üzletet bonyolítsd, a feleséged pedig úgy érzi magát odahaza, mint egy rabszolga?

A megoldás egy házvezetőnő! Nem is hinnéd, effektíve milyen olcsón kijön, ha el tudjátok helyezni a lakásban egy szobában, és azt eszi ő is, amit Ti. Természetesen megfelelőt kell választani, és egy hozzáértő céggel kell elvégeztetni a papírmunkát, azután két évig nincs vele gond!

Kattints a képre, hogy elolvashasd a tudnivalókat 🙂

 

 


Újévi fogadalmaink - Esősi Krisztina életvezetési tanácsadó írása
Újévi fogadalmaink – Esősi Krisztina életvezetési tanácsadó írása

Úgy érzed, szükséged van némi iránymutatásra? Az üzleti és életvezetési tanácsadó a megoldás!

Tanácsot kérni nem szégyen, sőt! Nem a gyengeség jele, hanem a rugalmasságé, ha olyan kérdésekben, amikkel nem tudsz megbirkózni, egy hozzáértő szakember véleményét kéred.

Elvégre ezért járunk könyvelőhöz, orvoshoz, ügyvédhez: mert a saját dolgainkban ismernünk kell a szabályokat, a történéseket, hogy meghozhassuk a szükséges döntéseket. Mert azt azért tudnod kell, hogy a tanácsadó segít kibogozni a helyzetet, de a döntéseket Neked kell meghoznod. Persze nem mindegy, hogy a sötétbe ugorva teszed ezt, vagy a következményeket ismerve és mérlegelve.

Ha zsákutcában érzed magad, ezért kell az üzleti és életvezetési tanácsadó!


Itt pedig megtalálod tanácsadónk újabb írását!


Az offshore cégek vége?

Szakértőink, a “Smartshore – okos offshore megoldások” segítségévb0d5b870dc92c9f8aa374e3ad1269e7eel Te is bepillantást nyerhetsz azokba a kihívásokba, amelyek mindazok előtt állnak, akik adóoptimalizálás, vagy bármely egyéb okból offshore cégeket tulajdonolnak. Ebben a cikkben részletesen ismertetik azokat a problémákat, amik az OECD által meghatározott elveken alapuló nemzetközi egyezmény kapcsán jelentkeznek.

Az egyezmény alapján 2017-től nemzetközi, általános, automatikus adatcsere indul el a részes államok adóhatóságai között, ami azt jelenti, hogy az adóhatóságok ezen cégek számláin lévő pénz eredetét attól a magánszemélytől fogják számon kérni, aki végső haszonélvezőként a bankban be van jelentve.


Oldalunk folyamatosan bővül, ezért érdemes ide visszatérned minél gyakrabban!


 

 

 

Egy gondolat a következővel kapcsolatban: “Könnyítsd meg az életedet!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s