89. Genfi Nemzetközi Autókiállítás – Aston Martin

A 89. Genfi nemzetközi Autókiállítás 2019. március 7 – 17. között látható a genfi Palexpo területén. Az Aston Martin teljes mértékben újra gondolta a tulajdonában lévő luxusmárka, a Lagonda jövőjét. 

Andy Palmer, az Aston Martin vezérigazgatója elmondta, hogy a Lagonda esetében az a döntő jelentőségű, hogy teljes mértékben elektromos lesz. A cég elképzelése szerint a Lagonda lesz az első luxusmárka, amelyik 100% -ban elektromos. És ezáltal hihetetlen formákat hozhat létre és olyan architektúrák, mint az, amit a kiállításon is bemutattak.

Az Aston Martin véleménye, hogy a luxusautó-vásárlók, akik nem akarják szennyezni a környezetüket, ma Teslát vásárolnak. Nem akarják, hogy régi technológiát jelképező Rolls-Royce-ban lássák őket. Ezt a tendenciát akarják megfordítani. Olyan autót akarnak ezeknek a vásárlóknak adni, amellyel fel tud lépni, élvezheti a nagy luxusautók minden előnyét, de nem kell aggódnia
a bolygó szennyezéséért.

Andy Palmer szerint nagyon nehéz piacon állnak helyt. A Brexit és az amerikai-kínai kapcsolatok problémái ellenére is 26%-kal tudtak fejlődni, amit példátlannak tart a mai gazdasági környezetben.

Néhány kép az Aston Martin placcáról:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s