A Rolex-hívők 2014 óta várnak erre az órára

Igen, ez egy Rolex GMT-Master II Pepsi – acél tokban. A 126710BLRO referenciaszámú, vadonatúj óra elődjét, a legutóbbi Rolex GMT-Master II Pepsi-t fehérarany tokba helyezték, ami nem váltott ki osztatlan népszerűséget. A legutóbbi fémtok a “Batman” óra volt 2013-ban, ahol a GMT-Master II egy kék-fekete színű keretben pompázott.

Ránézésre nem látni túl nagy különbséget az előző GMT-Master II órákhoz képest. Talán csak az Jubilee fémszíjat (Oystersteel), amit eddig a Datejust modelleken figyelhettünk meg. Azonban a rendelkezésreállási időt jelentősen megtolták a legújabb Rolexnél. Az eggyel korábbi modell 48 órát bírt, ezzel szemben az új Pepsinél akár 70 órát is szavatol a gyártó.

A világ egyik legkedveltebb luxusórája, a Rolex, ismét egy bevált recepthez folyamodott, amikor kijött a GMT-Master II Pepsi-vel. A Submariner és a Daytona mellett a GMT már régóta a márka egyik sarokköve. Amikor a korábbi fehér arany GMT-Master II megjelent, sokan csalódottak voltak, amiért nem tudták acélszíjjal megvásárolni. A vágyak most teljesülnek. Az új Jubilee szíj és az új kaliber (a régebbi 3186 helyett 3285-ös) teszi az órát még kívánatosabbá. És az ára? 8.800 svájci frankért vesztegetik, ami nagyjából 9.000 dollárnak (kb. 2.300.000,- Ft) felel meg.

Nézzünk néhány képet az új kedvencről!

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s