“Brangelina” ügyben megszólalt Marion Cotillard is

Tudják, hogy ki ő? Igen, igen, az a francia színésznő, akivel hírbe hozták Brad Pittet. Mármint, hogy a válása Angelina Jolie-tól nem is igazából a gyerekekhez való viszonya, hanem inkább a francia csibe miatt történik. De most Marion Cotillard rendet tesz a fejekben.

1c377766430211cb7955498b18eb64bb

A francia színésznő az Eredet c. filmből lehet ismerős, ahol Leo feleségét játszotta. A 2016. novemberében a moziba kerülő Alliud című filmben pedig Brad Pitt partnere volt, és néhány szerelmi jelenet elegendőnek bizonyult a pletykához, hogy a jó öreg Brad miatta dobta Angelinát. Pedig a színésznő már kilenc éve élettársa a francia színész-filmrendező Guillaume Canet-nek, és van egy közös gyermekük is.

Marion nevetségesnek titulálta a pletyót, és igencsak stílusosan cáfolta. Közölte ugyanis egy Instagram bejegyzésben, hogy terhes, és Canet-val közös második gyermekét várja.

Amúgy Canet is nyilatkozott, aki azt mondta, hogy dühös a bulvárlapok miatt, meg azok miatt, akik újságíróknak nevezik magukat, és veszik a bátorságot, hogy butaságokat írjanak egy olyan nőről, akihez csak büszkén, szeretettel, tisztelettel és csodálattal lehet közeledni. Marion viszont van olyan erős és intelligens hogy ilyen ostoba és alaptalan vádakat fel sem vesz.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogyha Brad látta Marion nemrégiben a netre kikerült fürdőzős paparazzi fotóit, akkor nem biztos, hogy Angelina bájai után a francia pipit választja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s