Szétment Ben Affleck és Ana de Armas

Ben Affleck és Ana de Armas, akit talán leginkább a Szárnyas fejvadász 2049-ben nyújtott kendőzetlen teljesítményéért kedvelünk, már majdnem egy éve jártak együtt. Ám a románcnak most vége van.

A hírek miatt a kubai származású színésznő mondta ki a búcsúszót. pedig Affleck – úgy tűnik – már kezdte komolyan venni a kapcsolatot. Tavaly márciusban mutatták ki először a külvilág számára, hogy mit éreznek egymás iránt. A Deep water c. krimi forgatása során jöttek össze, ahol Ana de Armas Ben feleségét alakította. A film története szerint Affleck egy olyan férjet alakít, aki azért, hogy ne váljanak el egymástól a feleségével, elnézi, hogy az asszony idegen férfiakkal kavar. Aztán, amikor a feleség volt szeretői kezdenek eltűnni, természetesen a férjre terelődik a gyanú.

Affleck talán még mindig a film hatása alatt volt, mert Anát már a gyermekeinek is bemutatta. Tavaly, a sztár 48. születésnapja alkalmából motorozni vitte a kubai szépséget, aztán sokat látták őket együtt, és a kapcsolat elmélyüléséről tanúskodik, hogy még a kutyáikat is együtt sétáltatták, sőt a strandon is összekapaszkodtak rendesen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tavaly november óta nem látták együtt a párt. A hozzájuk közelállók szerint nem volt semmilyen viharos szakítás, vagy ilyesmi. Egyszerűen a kis nő tovább sétált. Kutyástól.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s