Kim és Kanye házassága válságban van

Kim Kardashian és Kanye West házassága válságban van. A TMZ információi szerint 2020 második felében még házassági tanácsadásra is jártak, de az ismerősök szerint, ami a válás valószínűségét illeti… ne fogadj ellene

A sztárházaspárt közelebbről ismerők szerint 2020 második fele a sztárpár házasságának a válságáról szólt. A pletykák szerint Kim bármelyik pillanatban hajlandó lett volna válni, a házasságot csak az mentette meg, hogy Kanye mély depressziós válságba került, és Kim kegyetlenségnek érezte volna akkor szétszakítani a köteléket, amikor a férfi nem volt jól.

Néhány hónapja már nem élnek együtt. Kanye Wyoming-ban lakik egyedül, míg Kim a négy gyerekkel Calabasasban tölti az időt. Mindketten igyekeznek az üzletükre koncentrálni, így a válással kapcsolatos döntést egyre csak halogatják.

Tavaly év végén közös családi vakáción vettek részt, hátha meg tudják még javítani a dolgokat. A Kimet közelről ismerők szerint a nő időnként azt gondolja, hogy csak a válás segít, máskor inkább úgy érzi, még meg lehet menteni a házasságot.

Az értesülések szerint a helyzetben nem játszik szerepet harmadik fél. Egyszerűen csak túl nagyok a különbségek Kim és Kanye között, az életstílustól kezdve egészen a politikáig. Biztosan mindannyian emlékszünk rá, hogy Kanye West elindult az amerikai elnökválasztáson is, és amikor leadta a szavazatát, akkor olyasvalakit tüntetett ki a bizalmával, akiben igazán megbízott – önmagát. Lehet, ha nyer, akkor most nem lennének válási gondok…

A páros 2014-ben házasodott össze, és a házasságuk alatt négy gyermekük született. Nyilván kérdés, hogy mi történik majd a gyerekekkel, ha a szülők tényleg elválnak.

De hogy elválnak-e… az hamarosan elválik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s