Az OnMiners bányászgépei biztosítják a legnagyobb hashrate-et a piacon

Luxembourg, 2019. március 21., csütörtök (Business Wire/OTS) – Az OnMiners S.A (www.onminers.com) forradalmi újításaival magabiztosan tör az élre a rendkívül gyorsan fejlődő globális kriptovaluta-piacon. A cég újonnan érkezett szereplője az ágazatnak, amelybe három olyan bányászgéppel lépett be, melyek mindegyike a szektorban eddig elérhetetlennek hitt hashrate-et biztosít. Az OnMiners három számítógépe Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero, Dash és Zcash bányászására alkalmas. A vállalat első vevői számára a gépek már most, kevesebb mint egy hónapnyi működés után, kezdenek nyereséget realizálni.

On2U: 140 TH/s a Bitcoin, 38 GH/s a Litecoin, 5 GH/s az Ethereum esetében

On4U: 270 TH/s a Bitcoin, 75 GH/s a Litecoin és 9 GH/s az Ethereum esetében

OnTower: 1620 TH/s a Bitcoin, 450 GH/s a Litecoin és 54 GH/s az Ethereum esetében

A hashrate jelentős mértékben befolyásolja a kriptovaluta-bányászat nyereségességét. A bányászgépek bonyolult számításokat elvégezve hoznak létre blokkokat a blokkláncban, és a hashrate gyakorlatilag az a sebesség, amellyel egy adott bányászgép a számításokat végzi. Minél magasabb a hashrate (vagyis minél nagyobb a sebesség), annál nagyobb profitot érhetnek el a bányászok.

Az OnMiners három mining rigjét azzal a céllal fejlesztette ki, hogy mind a kezdő, mind a nyereségüket a lehető legnagyobb mértékben növelni kívánó profi bányászok számára előnyös legyen a használatuk. Ezt a célt a vállalat azzal érte el, hogy gépei a jelenleg a piacon lévő minden bányászgépnél nagyobb sebességre képesek, azaz magasabb hashrate-et tudnak biztosítani.

Annak érdekében, hogy a cég vevői számára a megvásárolt mining rigek minél nagyobb nyereséget termeljenek, az OnMiners egy különleges, saját fejlesztésű endotermikus chip technológia alkalmazásával elérte, hogy ahelyett, hogy hőt adnának le környezetüknek, termékei hőt vesznek fel, miáltal igen nagy mértékben csökken az energiaigényük, és így a felhasználók villanyszámlája is.

Az OnMiners a világon az első olyan bányászgép-fejlesztő cég, amely endotermikus elven működő kriptovaluta-bányászgépeket alkotott meg. Az OnMiners mining rigjei zajtalan léghűtéses rendszerekkel vannak felszerelve, és kompatibilisek az általánosan használt 110-240 V-os univerzális csatlakozóaljzatokkal. A gépet megvásárló ügyfél azonnal elkezdheti a bányászatot, mivel a termékek gyárilag konfigurálva vannak.

Amit az OnMiners-ről tudni kell…

Az OnMiners egy, az endotermikus, multialgoritmusú CHIP-ek új generációjába befektető befektetői csoport által alapított vállalat. A befektetők célja olyan nagy teljesítményű kriptovaluta-bányászgépek létrehozása, amelyeknek energiafogyasztása minimális. Az endotermikus chip technológiára támaszkodva az OnMiners egy átfogó bányászgépcsaládot fejlesztett ki, amelynek tagjai minden eddigi bányászgépnél könnyebben beüzemelhetők, a jelenleg a piacon kapható mining rigeknél jóval kevesebb hőt bocsátanak ki, és így jelentős mértékben csökkentik a felhasználók villanyszámláját.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s