Iron Swim Budapest néven folytatja Hosszú Katinka klubja

Budapest, 2019. március 18., hétfő (MTI) – Iron Swim Budapest néven folytatja működését Hosszú Katinka úszóklubja.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a háromszoros olimpiai bajnok tavaly kereste meg a főváros vezetését elképzelésével, Tarlós István főpolgármester pedig támogatta azt.

Budapest, 2019. március 18.
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó (j) és Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán fõpolgármester-helyettes közös sajtótájékoztatót tart a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja mûködését.
MTI/Illyés Tibor

A háromszoros olimpiai bajnok kiemelte, imádja a várost, ahol 2012 óta él. Úszóklubjában szeretne minél több gyereknek lehetőséget adni, megismertetni őket a sportággal.
Szalay-Bobrovniczky Alexandra hangsúlyozta, Hosszú Katinka klubja sokat tesz a fővárosi fiatalokért, hiszen úszóiskolája révén egyre többen sportolnak. Hozzátette, a klubban az élsport és a szabadidősport találkozik, utóbbi különösen hangsúlyos, mivel Budapest 2019-ben Európa Sportfővárosa.
Hosszú Katinka a hétvégén Marseille-ben versenyez, immáron az Iron Swim Budapest színeiben.

Budapest, 2019. március 18.
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó (b) és Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán fõpolgármester-helyettes közös sajtótájékoztatót tart a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja mûködését.
MTI/Illyés Tibor

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s