Megnyílt a világ legnagyobb Starbucks pörkölője

Tokióban 32 ezer négyzetméteres pörkölő üzletet nyitott a Starbucks.

A nagyszerű, pazar Starbucks áruházak, amelyek különleges kávékkal és teákkal rendelkeznek, a helyszíni pörkölőkkel és a frissen pörkölt babot tartalmazó masszív kávéfőzőkkel a kávé romantikájának megünneplésére szolgálják – mondta Kevin Johnson vezérigazgató a CNN Business-nek.

A 32 000 négyzetméteres Tokyo Roastery-t csütörtök reggel nyitották meg a nyilvánosság előtt. Ezt megelőzően Shanghai dicsekedhetett a kegnagyobb Starbucks pörkölő üzemmel. Most már azonban a tokiói a legnagyobb Starbucks a bolygón.

Tokió után a Starbucks még egy pörkölőt nyit majd Chicagóban.

A négyemeletes üzlet számos szuperlatívusszal büszkélkedhet. Ez az első pörkölő, amelyet helyi tervező tervezett. Kengo Kuma építész megálmodott itt egy különleges, inspiráló társalgót is.

Az első pörkölőt Seattle-ben nyitotta meg a Starbucks 2014 decemberében. “Ez egy igazi Willy Wonka tapasztalat a kávéval és a lélekkel” – mondta Liz Muller, a Starbucks vezető tervezője, a megnyitás alkalmával. 2016 végére úgy tűnt, hogy a Starbucks nagy tétje kifizetődött. A vállalat novemberben beszámolt arról, hogy az eladások 24% -kal nőttek 2015-höz képest, főként azért, mert a pörkölőben vásárló ügyfelek négyszer annyit költenek, mint a szokásos Starbucks helyszíneken. Milánóban mind a mai napig sorok állnak az üzletbe való bejutáshoz.

A Morningstar elemzője, RJ Hottovy megjegyezte, hogy a Atsrbucks mindig is a gazdagabbak márkája volt. Ezt az üzleti pozíciót a pörkölő üzletek megjelenése csak feljebb tornázta.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s