A Harry Potter: Hogwarts Mystery februári epizódjában a roxforti Mennyei Bál nem pusztán a divatos báli ruhákról szól, hanem új válaszutakat kínál és új kihívásokkal teszi próbára a játékosokat

Los Angeles, 2019. február 11., hétfő (Business Wire/OTS) – Az újabb különleges kaland lehetőséget ad a játékosoknak arra, hogy részt vegyenek a nagy várakozással kísért roxforti ünnepi eseményen

Ki:
A Jam City, egy Los Angeles-i székhelyű, mobileszközökön játszható játékokat készítő stúdió, a Warner Bros. Interactive Entertainment egyik játékmárkájával, a Portkey Games-zel együttműködve. A Portkey Games márkát a Warner Bros. Interactive Entertainment kifejezetten a J.K. Rowling eredeti történetei által inspirált olyan új mobil- és videójátékok céljára alkotta meg, amelyek a játékost helyezik a kalandok középpontjába.

Mit:
Idén februárban a Harry Potter: Hogwarts Mystery mobiljáték új epizódjában Roxfortban mindenki izgatottan készül a szezon legfontosabb társasági eseményére – a Mennyei Bálra. A mobiljáték új részében a negyedik és magasabb évfolyamok diákjai részt vesznek az első hivatalos bál tanórák utáni tervezésében és előkészületeiben. Számos választás vár rájuk, helyt kell állniuk különféle társasági szituációkban és együtt kell működniük annak érdekében, hogy a bál átütő siker lehessen!

A játékosoknak az a feladata, hogy támogassák roxforti osztálytársaikat a Mennyei Bálra való felkészülésben. Például a népszerű Hugrabug Penny-nek leghőbb vágya az, hogy ő lehessen a Dekoráló Bizottság vezetője, de a körmönfont páros, Merula és Ismelda mindent megtesz, hogy ezt megakadályozza. Eközben az olyan introvertált, szerepelni nem szerető osztálytársaknak, mint Rowan, nem csak öltözködési tanácsokra van szüksége, hanem rengeteg buzdításra is ahhoz, hogy egyáltalán el merjen menni a bálra.

A nagy esemény előtt a játékosok ellátogathatnak a Nagyterembe, ahol találkozhatnak az osztálytársaikkal, például Tulippal, Barnaby-vel, Rowannal, Bennel, Merulával, Penny-vel és másokkal, és eldönthetik, hogy kit hívnak majd meg a bálba. Miután az összes feladatot elvégezték, a játékosok kiválaszthatják a saját báli ruhájukat a Hollóhát ház divatszakértője, Andre által készített kreációk közül.

Idézet:
“A roxforti diákoknak nincs ideje unatkozni, a tanórák és a tanulás mellett számos egyéb, tanórán kívüli tevékenység, társasági események és ünnepségek töltik ki napjaikat” – mondta el Michael Brozman, a Jam City rangidős termékigazgatója. “Nagy örömünkre szolgál, hogy februárban kiadhatjuk ez az időkorlátos küldetést tartalmazó epizódot, amely lehetőséget ad a játékosok számára, hogy átéljék egy ünnepélyes roxforti esemény, a Mennyei Bál körüli izgalmakat, megéljék az iskolatársakkal való együttműködés örömét, és viseljék választásaik következményeit.”

Háttérinformációk:
A Harry Potter: Hogwarts Mystery az első olyan mobileszközökön futtatható játék, amelyben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és megtapasztalhatják, milyen az élete a Roxfortba frissen bekerülő varázslótanoncoknak. Az RPG (szerepjáték) elemeket is tartalmazó kalandsorozathoz a játékosok egy tetszésük szerint kialakított varázslótanonc karaktert hoznak létre, aki azután részt vesz a roxforti tanórákon, varázslást tanul, és barátokat vagy ellenségeket szerez a többi diák közül. A játék során a játékosok által az egyes szituációkban hozott döntések határozzák meg azt, hogyan alakul karakterük élete a varázslóiskolában. A játék olyan újfajta feladatsort tartalmaz, amelynek megoldása során a játékosok által hozott döntések, az, hogy hogyan reagálnak és milyen irányba lépnek, meghatározza a játék további menetét és a további feladatokat, és végső soron eldönti, hogy milyen boszorkány vagy varázsló válik a Harry Potter rajongó által megalkotott varázslótanoncból.

További részletekért a Harry Potter: Hogwarts Mystery-ről, valamint más rajongókkal való kapcsolatfelvétel céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre www.facebook.com/HPHogwartsMystery/,www.twitter.com/HogwartsMystery, illetve további információkért látogasson el a következő weboldalra:www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com:https://www.businesswire.com/news/home/20190208005009/en/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s