A Cashback World lesz Pete McLeod csapatának hivatalos partnere

Budapest, 2019. február 6., szerda (OTS) – A nemzetközi vásárlói közösség, a Cashback World támogatni fogja a Red Bull Air Race gyorsasági motoros műrepülő világbajnokságot. A nemzetközi vásárlói közösség a mesterek osztályába tartozó kanadai pilóta, Pete McLeod partnere lesz a 2019-es versenyszezonban.

A Cashback World továbbra is aktív részt vállal a világ legnagyobb nemzetközi sporteseményei közül jó néhányban: a vásárlói közösség idén, az az Abu Dhabiban február 8-án és 9-én megrendezésre kerülő évadkezdő versenyen már Pete McLeod csapatának hivatalos partnereként lesz jelen. A “Cashback World Racing Team” néven a nemzetközi vásárlói közösség színeiben induló 34 éves kanadai pilóta és csapata minden bizonnyal nagyban hozzájárul majd ahhoz, hogy a verseny egyike legyen a Red Bull Air Race gyorsasági motoros műrepülő világbajnokság ez évi legizgalmasabb megmérettetéseinek.

“Jelenleg kétségkívül Pete az egyik legígéretesebb pilótája a mesterek osztályának. A versenyző alig 30 éves volt, amikor először nyert a mesterek osztályában, és továbbra is a legfiatalabb pilóta, akinek valaha is sikerült ezt elérnie. Pete a 2017-es szezont szenzációs összetett harmadik helyezéssel zárta. Büszkék vagyunk arra, hogy partnere lehetünk Pete sikeres csapatának” – mondta el Rafał Pięta, a Cashback World sportszponzorálásért felelős egysége, a myWorld International vezérigazgatója.

“A Cashback World számtalan vásárlási lehetőséget és előnyt tesz elérhetővé a vásárlók számára. Rajongóink minden bizonnyal nagy lelkesedéssel fogják fogadni ezt a partnerséget. Mi minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a következő győzelmünket. Már alig várom, hogy versenybe szálljak a világbajnokságon új partnerünk támogatásával” – mondta el Pete McLeod.

Amit a Cashback Worldről tudni kell…
A nemzetközi vásárlói közösség, a Cashback World szerte a világon vonzó vásárlási előnyöket (pénzvisszatérítés és vásárlási pontok [Shopping Points]) kínál azoknak a vásárlóknak, akik szeretnének pénzt megtakarítani oly módon, hogy az üzletekben való vagy online vásárláskor használják Cashback kártyájukat. A Cashback World pénzvisszatérítési megoldásai egyszerű és innovatív törzsvásárlói programot biztosítanak a partnervállalatok számára azzal, hogy megnyitja előttük e vásárlói közösséget. A Cashback World jelenleg 47 országban tevékenykedik és 11 millió tagja számára biztosít vásárlási előnyöket a megközelítőleg 120000 partnervállalatánál való vásárlások során szerte a világon. A Cashback World már évek óta részese a népszerű sporteseményeknek, és jó néhány kapcsolatot létesített számos sportágban (ideértve a labdarúgást, a motorsportokat, a jégkorongot, a golfot és a kézilabdát is) különféle sportcsapatokkal és szervezetekkel, mint például az SK Rapid Wien-nel, a MotoGP™-vel, az Európai Kézilabda Szövetséggel és a Portugál Golf Szövetséggel. További információk:www.cashbackworld.com.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s