Valódi hamisítvány – Hernádi Judit és Kern András jutalomjátéka a Belvárosi Színházban

Budapest, 2018. március 31., szombat (MTI) – Hernádi Judit és Kern András szereplésével mutatják be Stephen Sachs amerikai szerző Valódi hamisítvány című vígjátékát Valló Péter rendezésében április 13-án a Belvárosi Színházban.

A két színész nem először látható a Belvárosi Színház színpadán, hiszen már a Hitted volna? című előadásban is játszottak együtt – olvasható az Orlai Produkció MTI-hez eljuttatott közleményében.
Stephen Sachs vígjátékát sikerrel játsszák a világon mindenütt és most magyarul is látható a darab, amely jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú színésznek, mint Hernádi Judit és Kern András – hangsúlyozzák a közleményben.
Mint a történet szereplőiről írják, Maude különc, szabadszájú és harsány nő, Lionel pedig kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfi. Ők ketten talán soha nem találkoztak volna, hiszen Maude munkanélküli pincérnőként egy lakókocsiparkban él Kaliforniában, Lionel pedig egy neves művészeti alapítványnál dolgozik a kontinens másik felén, New Yorkban. Csakhogy Maude-nak van egy féltve őrzött kincse: egy szerinte milliókat érő Jackson Pollock festmény, amelynek a valódiságáról szeretne hiteles szakértői véleményt kapni, és most Lionelre vár a feladat, hogy megállapítsa, Maude festménye valódi-e vagy csak hamisítvány. “Azonban a találkozó, vagyis a hivatalos értékbecslés nem úgy sül el, ahogy normálisan számítanánk rá, és nemcsak a képről, de szinte minden másról is kiderül, hogy nem az, aminek elsőre látszik” – olvasható a darab ismertetőjében.
Az előadás díszletét Valló Péter tervezte, a művészeti vezető Zöldi Gergely, az előadás producere Orlai Tibor. A darabot Kovács Krisztina fordításában játsszák. A bemutatót követően április 14-én, 27-én, valamint május 17-én, 25-én és 30-án is látható az előadás.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s