II. Erzsébet beszólt Harry herceg barátnőjének

Pontosabban a Netflix sorozatában II. Erzsébetet alakító színésznő, Claire Foy, amikor utólérte Harry herceget és barátnője, a Brilliáns elmék (Suits) tévésorozatból ismert Meghan Markle-t a Golden Globe vörös szőnyegén. Claire Foy azt mondta, engedélyt ad a románcra Harry hercegnek, majd hozzátette, hogy az “ilyesmi” egyébként sem ismeretlen a királyi családban. “Gondolj Margit hercegnőre” – mondta, utalva a királyné meglehetőst ellentmondásos életet élt nővérére, akinek a szerelmi életét a bulvárlapok rendszeresen taglalták.

rs_1024x759-170109090905-1024-3-splits-prince-harry-meghan-markle-foy

Harry herceg és Meghan Markle tavaly októberben jöttek össze Torontóban, ahol a Suits sorozat újabb részeit vették fel a színésznő közreműködésével. A románc kipattanását követően a színésznő elég sok kritikát kapott, egy angol lap cikkében is, majd a lap internetes oldalán a kommentekben. Harry herceg sajnálkozását fejezte ki, hogy nem tudta ezektől a megjegyzésektől megvédeni barátnőjét. A kommentekben nyíltan rasszista, szexista és faji felhangoktól sem mentes hozzászólások láttak napvilágot.

A bennfentesek megerősítették pénteken, hogy Harry herceg és párja Szilvesztert követően Norvégiában pihentek és fürdőztek. Többen azt hallották, hogy a hercegnek esetleg megfontolta a házasság lehetőségét. Állítólag Harry gondolkodik is a lánykérésen, bár sokak szerint a jelenlegi kapcsolata még nem érett meg erre. Viszont azt is mondják, a forrófejű hercegnek ez még nem akadály. Ha Harry esik, akkor nagyot esik – tartják.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s