Labdarúgó Bajnokok Ligája – Ferencváros-Partizani – Doll csalódott, Lovrencsics szégyelli magát

Budapest, 2016. július 21., csütörtök (MTI) – Thomas Doll vezetőedző nagyon csalódottan és feldúltan értékelte csapata, a Ferencváros teljesítményét azután, hogy szerdán hazai pályán 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyespárbajban alulmaradtak az albán Partizani Tiranával szemben a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

“Csak elnézést tudok kérni a szurkolóktól a teljesítmény miatt” – idézte a fradi.hu a német szakembert. Hozzátette: jól kezdtek, de számára felfoghatatlanul utána “visszahozták” a meccsbe az albánokat. Néhányan nagyon félve játszottak, ami nagyon nagy kár egy ilyen meccsen – hangsúlyozta. Hazai pályán, nagyszerű stadionban esti meccset játszottak, nagy lehetőség előtt álltak, nagyon keserű így kiesni – jelentette ki. “Ez elfogadhatatlan, nem ezért küzdöttünk az egész tavalyi szezonban, hogy itt kiessünk. Nem volt élet, nem volt tűz bennünk. Volt néhány jó teljesítmény a csapatban, de a többiek produkciója mellett ez nem lehetett elég a továbbjutáshoz” – értékelt a ferencvárosi edző.
Az FTC a júniusi sorsolás nyomán a Skenderbeúval találkozott volna, csakhogy az albán bajnokot egy évre kizárta a nemzetközi kupasorozatokból az európai szövetség (UEFA), amelynek döntését később a nemzetközi Sportdöntőbíróság is jóváhagyta. Az UEFA ezt követően az ezüstérmes Partizanit átsorolta az EL-ből a BL-be.
A magyar klub egyik új szerzeménye, Lovrencsics Gergő azt mondta, hogy szégyelli magát, mert az albán csapatot két-három góllal le kellett volna győzni. “A pályán be kellett volna bizonyítanunk, hogy jobb csapat vagyunk. Ez nem sikerült, nem tudtunk kilépni az árnyékból” – értékelt.
A magyar bajnok és kupagyőztes FTC ezzel befejezte szereplését az európai kupasorozatokban.

 

Budapest, 2016. július 20. A ferencvárosi Cristian Ramírez és az albán Gezim Krasniqi (5) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában játszott Ferencváros - Partizani mérkõzésen a Groupama Arénában 2016. július 16-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Budapest, 2016. július 20.
A ferencvárosi Cristian Ramírez és az albán Gezim Krasniqi (5) a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában játszott Ferencváros – Partizani mérkõzésen a Groupama Arénában 2016. július 16-án.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Budapest, 2016. július 20. A ferencvárosi Gera Zoltán büntetõrúgása a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában az albán Partizani ellen játszott mérkõzésen a Groupama Arénában 2016. július 16-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Budapest, 2016. július 20.
A ferencvárosi Gera Zoltán büntetõrúgása a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában az albán Partizani ellen játszott mérkõzésen a Groupama Arénában 2016. július 16-án.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Budapest, 2016. július 20. Nagy Dominik (j), valamint az albán Sodiq Atanda (b) és Caleb Ekuban a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában játszott Ferencváros - Partizani mérkõzésen a Groupama Arénában 2016. július 20-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Budapest, 2016. július 20.
Nagy Dominik (j), valamint az albán Sodiq Atanda (b) és Caleb Ekuban a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában játszott Ferencváros – Partizani mérkõzésen a Groupama Arénában 2016. július 20-án.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Budapest, 2016. július 20. A ferencvárosi Dibusz Dénes véd a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában az albán Partizani ellen játszott mérkõzésen a Groupama Arénában 2016. július 20-án. A Ferencváros nem jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének harmadik fordulójába: a zöld-fehérek 1-1-es rendes játékidõ és hosszabbítás után a tizenegyespárbajban alulmaradtak. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Budapest, 2016. július 20.
A ferencvárosi Dibusz Dénes véd a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában az albán Partizani ellen játszott mérkõzésen a Groupama Arénában 2016. július 20-án. A Ferencváros nem jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének harmadik fordulójába: a zöld-fehérek 1-1-es rendes játékidõ és hosszabbítás után a tizenegyespárbajban alulmaradtak.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

 

Budapest, 2016. július 20. Ferencvárosi játékosok a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában az albán Partizani ellen játszott mérkõzés végén a Groupama Arénában 2016. július 20-án. A Ferencváros nem jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének harmadik fordulójába: a zöld-fehérek 1-1-es rendes játékidõ és hosszabbítás után a tizenegyespárbajban alulmaradtak. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Budapest, 2016. július 20.
Ferencvárosi játékosok a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének második fordulójában az albán Partizani ellen játszott mérkõzés végén a Groupama Arénában 2016. július 20-án. A Ferencváros nem jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezõjének harmadik fordulójába: a zöld-fehérek 1-1-es rendes játékidõ és hosszabbítás után a tizenegyespárbajban alulmaradtak.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s