Kirúgta a Disney egy twitter kép miatt

Shannon Sullivan, aki a Walt Disney World College program gyakoronokaként dolgozott, biztosan nem gondolta, amikor a Twitteren megosztott egy képet, amit a munkahelyén készített, hogy emiatt ki fogják rúgni amunkahelyéről.

1468832043021

Pedig ez történt. A Disney azzal indokolta a döntést, hogy az alkalmazott indokolatlan félelmet kelt a látogatókban azzal, hogyha kihangsúlyozza, hogy aligátorok és kígyók találhatók a szórakoztató komplexum Frontierland nevű részében.

A Disney arra utasította munkavállalóit, hogy amennyiben a látogatók rákérdeznének a krokodilok és kígyók jelenlétére, mondják azt, hogy még nem láttak sem aligátort, sem kígyót, de ha meglátnának egyet, azonnal kihívják a kártevő-irtókat, hogy távolítsák el az állatot.

Sullivan ezt követően posztolta a fenti képet a Twitteren. Később azt nyilatkozta, hogy a morál fontosabb volt számára, annál, hogy elveszítheti a munkahelyét.

Időközben a Disney visszavette Sullivant. Nyilván rájöttek, hogy nem jön ki igazán jól a vállalatról alktotott képben ez a kis affér.

Mint emlékezetes, nemrégiben egy krokodil megölt egy nebraskai kisfiút a parkban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s