Feltámadás – újra hasít az AKTA

Négy és fél évvel ezelőtt, 2012. januárjában jelent meg az első része a kizárólag online olvasható folytatásos ügyvédes történetnek, az AKTÁ-nak. A cselekmény egy ügyvédi irodában bonyolódott, de ahogyan az idő előrehaladt, egyre több új szál jelent meg, és egyre több olyan szereplővel ismerkedhetett meg az olvasó, akit szeretni, vagy akár utálni lehetett.

Bernat01 másolat
Dr. Kolossy Bernát, az AKTA egyik főszereplője

A történet először 431 részig jutott AKTA címmel, amikor a sorozat megálmodói arra a következtetésre jutottak, hogy már nagyon nehéz követni egy újonnan a történetbe csöppent olvasónak, hogy ki kicsoda, ezért új sorozatot indítottak. A 431 rész természetesen most is elérhető, elolvasható az AKTA eredeti oldalán, és érdemes is ezt megtenni, hiszen rengeteg érdekes, izgalmas, elgondolkodtató, vagy éppen dühítő esemény történt az évek során a főbb szereplőkkel. Az új sorozat az AKTA – A millió dolláros örökség címet kapta, és az újonnan indult történetet azok is megértik, akik nem izgulták végig a korábbi 431 részt.

Az új AKTA a 20. részig jutott el 2015. október végéig, azután nem jelent meg újabb rész. Az olvasói visszajelzések azonban arra késztették a történetet készítő stábot, hogy ne hagyjanak fel az “aktatologatással”. Hosszabb előkészítő munkát követően végül a mai napon jelent meg a történet legújabb része.

A készítők ígérete szerint minden héten csütörtökön újabb és újabb részek látnak majd napvilágot, miközben a történet Facebook oldalára rövidebb híreket, exkluzív fényképeket is kitesznek majd, sőt később az olvasókat bevonva alakítják majd a történetet tovább.

Mi elolvastuk. Az első új rész máris felvet néhány olyan kérdést, amelyekre a főszereplőknek nem lesz könnyű válaszolniuk. De bízunk abban, hogy előbb vagy utóbb mindenre fény derül, és minden kiegyenesedik – hogy a folytatásos történetek jó szokása szerint megint máshol ismét újabb kérdések vetődjenek fel 🙂

Dr. Somlai Viktória, Bernát felesége
Dr. Somlai Viktória, Bernát felesége

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s