Vonzó nyeremények a Facebook-on :)

Mostanában érdemes alaposan körülnéznie a Facebookon annak, aki egy igazi acm® wallet-ra vágyik, mert két olyan nyereményjáték is fut a legnagyobb közösségi portálon, amelyiknek a díja a XXI. század bankkártya tartója. 

ACM-Wallet-Australia_289000_image

A nyereményjátékoknál fontos szempont lehet, hogy egyedi, különleges fődíjjal csábítsák a játékosokat. Az acm® wallet ennek a kritériumnak tökéletesen megfelel, egyediségéről és különleges tulajdonságairól korábban már szóltunk. S hogy nem kizárólag férfiúi kiváltság egy acm® wallet birtoklása, azt az mutatja, hogy az egyik nyereményjátékban, amit a NoPrint Magazin indított, nagyon sok hölgy vett részt, s a tegnapi eredményhirdetés során is a gyengébb nem képviselője nyert egyet a képen látható kártyatartóink közül.

A másik nyereményjáték még nem ért véget, sőt most kezdődik csak igazán. A My Trusty Partner társkereső oldal által meghirdetett szépségversenyen hölgyek és urak is korlátozás nélkül indulhatnak, és a wellness hétvége mellett ott figyel a fődíjak között egy másik acm is 🙂

Ez utóbbi verseny majd csak augusztusban ér véget, ezért nem késő, bárki indulhat, akiben van elég lelkesedés és aki hisz önmagában!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s