Mi az utolsó, amit teszel, mielőtt munkába indulsz?

Legyen az, hogy megcsókolod a párodat!

f6afe56295f0ccff7ed36c1d3f117523

Egy tízéves pszichológiai kutatás, amit Németországban végeztek az 1980-as években, kimutatta, hogy azok a férfiak, akik csókkal búcsúznak el a feleségüktől munkába indulás előtt, átlagosan öt évvel élnek tovább.

De ez még mind semmi, ugyanis a kutatók olyan összefüggéseket is felfedeztek, amire sohasem gondolnál egy egyszerű kis puszival kapcsolatban. Azok a férfiak ugyanis, akik csókkal búcsúznak reggel, a hasonszőrű társaiknál 20-30 %-kal keresnek jobban!

S ha még ez sem elegendő indok ahhoz, hogy megcsókold az asszonyt, mielőtt dolgozni indulsz, akkor azt is vedd figyelembe, hogy a németek kutatása szerint (márpedig a németek alapos fickók, tehát biztosan igazuk van) az a tény, hogy valaki nem csókolta meg a feleségét, 50%-kal növelte annak a lehetőségét, hogy az illető autóbalesetet fog szenvedni!

A kutatók persze nem valamiféle spirituális kapcsolatot fedeztek fel. Egyszerűen megállapították, hogy a reggeli csók azt bizonyítja, hogy a csókolózni vágyó férfi hozzáállása pozitívabb, és ezért az életmódja is egészségesebb.

Tehát csókra fel!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s