Az online-játékszoftver ágazat úttörő vállalata, a Five Colors Technologies által kibocsátott új, e-sport célokra szánt kriptovaluta, a Five Colors Coin (FCC) január 31-én, csütörtökön jegyzésre került a CoinBene kriptotőzsdén

Tokió, 2019. február 1., péntek (Business Wire/OTS) – Az online-játékszoftver ágazat úttörő vállalata, a Five Colors Technologies által kibocsátott új, e-sport célokra szánt kriptovaluta, a Five Colors Coin (FCC) január 31-én, csütörtökön jegyzésre került a CoinBene kriptotőzsdén, és a cég eIső kriptotőzsdei kibocsátást hajt végre – Idén tavasszal a Five Colors Technologies globális, pénzdíjas videójáték-bajnokságot rendez!

A Five Colors Technologies Limited (székhely: Hongkong, vezérigazgató: Eugene.K) bejelentette, hogy január 31-én, csütörtökön került sor a “Five Colors Coin (FCC)”, egy e-sport célokra szolgáló új kriptovaluta jegyzésére a CoinBene kriptotőzsdén, és a cég eIső kriptotőzsdei kibocsátást (IEO) hajt végre.

Továbbá a vállalat idén tavasszal megrendez egy olyan pénzdíjas videójáték-bajnokságot, amelyre a világról bárhonnan nevezhetnek a részt venni kívánó versenyzők.

A Five Colors Group (https://casual-esports.net/), amely 2012-ben kezdett online videójátékokat fejleszteni, most egy olyan e-sport platform kialakítását tűzte ki célul az ún. “casual” (azaz hétköznapi, szórakoztató, kikapcsolódást kínáló) játékok kedvelői számára, ahol az összes okostelefonnal rendelkező játékos könnyen és egyszerűen játszhat. A kifejlesztett játékok a világon az első olyan, okostelefonon játszható ügyességi játékok, amelyek rendelkeznek GLI-tanúsítvánnyal. A GLI (Gaming Laboratories International) online játékszoftverek tesztelését és tanúsítását végző szervezet; a GLI által tanúsított játékok tisztességesnek és a felhasználók számára biztonságosnak számítanak.

Online játékaink szoftvereinek egyik igen fontos jellemzője az, hogy a szabályozó hatóság által szigorúan ellenőrzött online játékokkal kapcsolatosan megkövetelt, magas szintű tesztelés alapján kibocsátott, hivatalos tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ha egy játék nem rendelkezik ilyen tanúsítvánnyal, fennáll annak a veszélye, hogy az esetleges csalások vagy visszaélések nem deríthetők fel. Az általunk fejlesztett játékok a legelismertebb nemzetközi tanúsító szervezet által lefolytatott tesztelés alapján rendkívül biztonságosnak és tisztességesnek minősültek, és megfelelnek az összes vonatkozó előírásnak.

A fejlesztés alatt álló, casual játékokat kínáló platformon az e-sport célokra használható virtuális fizetőeszköz egy új kriptovaluta, a “Five Colors Coin (FCC)” lesz. Ez egy egyszerűen használható alkalmazási (avagy felhasználói) token (utility token), amely lehetővé teszi, hogy a platformot igénybe vevők az FCC ellenében játékokat játszhassanak, díjakat nyerhessenek vagy akár átválthassák az FFC-t a váltóházakban/kriptotőzsdéken más kriptovalutákra.

Ugyanakkor, mivel az FCC-t egy már működő üzleti vállalkozás bocsátja ki, és ICO (elsődleges tokenkibocsátás) nélkül kerül kriptotőzsdei jegyzésre, nincsenek olyan befektetők, akik a tokenértékesítéssel egy időben tokent adnak el, ezért a vételi érdeklődés várhatóan igen nagy lesz a promóció idején.

Január 31-én (csütörtökön) jegyzésre került az FCC, és lezajlik az IEO a CoinBene kriptotőzsdén, amely a globális tranzakcióvolument tekintve az ötödik helyen álló kriptovalutapiac. Az IEO megvalósítása a világ egyik vezető kriptotőzsdéjének számító CoinBene-n azért lehetséges, mert a mögöttes üzleti tartalmat, a cég elért eredményeit és a Five Colors Group piaci kilátásait a kriptotőzsde igen pozitívnak ítélte, és így a Five Colors Groupot megbízható partnernek tekinti. Egy IEO során igen nehéz lenne a befektetők félrevezetése, mivel a kibocsátó cég igen szigorú átvilágításon esik keresztül, ezért a befektetők teljes bizalommal vehetnek részt a kibocsátásban.

Most, hogy az e-sport egyre népszerűbb szerte a világon, annak érdekében, hogy a videójáték-bajnokságon való részvételt ne csak a profi játékosok, hanem a nagyközönség számára is lehetővé tegye, a Five Colors Group január 30-án a Japán Blokklánc Konferencián (Japan Blockchain Conference) kiadott egy casual játékot egy e-sport platformon (béta verzió), amely bármely, okostelefonnal rendelkező játékos számára elérhető, és pénzdíjas versenyt is rendezett a játékosok számára.

Az 1. helyezett 1.000.000 yen, a 2. helyezett 500.000 yen, a 3. helyezett pedig 300.000 yen értékű tokent kapott (a token árfolyama a CoinBene jegyzése alapján 200 yen).

A vállalat a jövőben is időről időre rendez majd pénzdíjas bajnokságokat. Amennyiben valaki most regisztrál (https://casual-esports.net/auth/reg/regist.do), díjmentesen kipróbálhatja a játékot (500 játékpont áll rendelkezésére).

Terveik szerint a bajnokságra idén tavasszal kerül sor, és már elkezdték egy még szélesebb körű, globális, pénzdíjas bajnokság szervezését is, amelyre a világ minden tájáról várják majd a játékosokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s